marți, 10 mai 2011

Nunta la Bacau, la Bacau... la Pensiunea Loredana

        Salut oameni buni! Dupa indelungi dezbateri cu baietii mei, astazi m/am hotarat sa ma apuc sa scriu pe blog, ca asa se poarta acu, fiecare are blog, nebunie pe facebook etc.
        30 aprilie 2011 este data care o asteptam de ceva vreme, imi era dor de nunti, de munca, de muzica buna, de haleala, de bani...vorba aia "vara nu.i ca iarna" :))) Mi.am promis  sa scriu de la fiecare nunta cateva impresii. 
         Incerc sa fac un mic rezumat, 30 aprilie 2011, in sfarsit era o zi frumoasa, la care m.am rugat o saptamana intreaga. Atmosfera era putin incordata, mirele era cam incordat, ii cam "tremurau picioare", ca in cateva ore spunea "PA PA BURLACIE" :)). Mireasa era o tipa super ok, ceva mai sigura pe ea,  mai "infipta" in pamant (in sensul bun) si care cat de cat coordona nunta, ca stim cu totii o nunta este un sport extrem :D.   Sa facem cunostinta cu mirii...in rolurile principale ...Claudia & Lucian Grosu


 Starea Civila & Cununia Religioasa a avut loc la Biserica "Sf. Dumitru", totul conform planului :)) pana sa intarzie preotul, ca vorba aia "nestiute sunt caile Domnului", e trafic si acolo sus :))). 







Starea civila s/a terminat foarte repede, cred ca de asta e si asa scurta, sa nu ai timp sa te rezgandesti cumva:)). Lucian era putin transpirat :D, dar s.a descurcat exemplar :)), Claudia a avut un "DA" asa cum este si ea, o persoana sigura si ferma, iar apoi textele din manualul "oficios", sunt 10 randuri, si dubios ca oamenii le citesc in fiecare zi, si parca tot se mai incurca, nu cer sa le invete pe de rost ca deja cer prea mult. Sa revenim la mirii nostrii...









Sedinta foto au ales.o mirii, in parcul "dendrologic", parca asa se numea...chiar daca am avut in cap altele, am ajuns si am constientizat ca e o locatie frumoasa...si.... sa las  fotografiile sa vorbeasca...(doar cateva)
















 Petrecerea a avut loc la Pensiunea Loredana, la cort mai exact...concluzia super fain frate, asta pana pe la 2,3 ca pe urma imi cam "clantaneau dintiii" :)). Haleala ...... no comment... sincer nu am mai mancat de mult o mancare asa buna la o nunta, deci jos palaria pt domnu' bucatar de la Pensiunea Loredana. Cheful a inceput pe la 22.30... mirii au pregatit o coregrafie deosebita, Lucian a fost la preselectie la "Dansez pt tine", glumesc si eu Luciane :)) ... acu sa vedem cum s.au descurcat...











Si uite asa a inceput petrecerea... pe urma am avut parte de surprize... au facut un program frumos Vasilica Tataru si Cristi Nastase... chiar si/au facut treaba si mi.au placut mult. Imi venea sa las si eu camera si sa ma bag la o populara  :). 






...Si uite asa atmosfera s/a incins si mai tare cand au venit cei de la ansamblu de muzica populara " Ca la noi" Bacau, care au aratat o lectie de dans...


... pe urma... tortul, s.a mai spart un balon, dezgatitul miresei (asta asteptau mirii de pe la ora 2-3), fata care a prins buchetul si....... cam atat pt 30 aprilie 2011. Ovidius Studio va multumeste pentru colaborare si toate bune de la noi.












Am omis alti actori principali de la nunta si anume nasii de cununie, imi cer scuze domnu Ghita si doamna Liliana, doi nasi de treaba si care aveau pe langa ei o  buburuza mica si energica.




Iar pentru nasu si finu am pregatit 2 fotografii care ii reprezinta putin ;).

Ovidius Studio va saluta, si ne vedem la o noua postare. Am ca tema 7 mai 2011.

3 comentarii:

  1. tare poza de final:D

    bafta multa la scris si bun venit in cercu blogerilor:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca tia placut Ovidiule.Asta pt ca au fost lautari,dar daca nunta era cu dj nu era nare plectiseala?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt adeptul cu lautari la o nunta,sa aud o vioara, o trompeta,etc ...dar lautari sa fie buni..ca slava domnului sunt multi care nu isi merita banii, asta ca sa fiu finut...iar la capitolul dj... asta depinde la ce dj (ca si aici exista o paleta foarte vasta)apeleaza clientii. Oricum fiecare client alege in functie de bugetul alocat, ca stim foarte bine ca niste lautari buni pornesc de undeva de la 50 de mil in sus, pe cand un dj....... Deci concluzia clientul are libertatea de a alege, sunt banii lui in joc. Iar sa fiu sincer, as prefera la o nunta... lautari, dar sa.si merita banii, iar decat o nunta cu niste muzicanti obositi...prefer un dj.

    RăspundețiȘtergere