marți, 7 iunie 2011

14 mai 2011 (Nunta Negresti - Vaslui)

Uite ca am sa incep cu una din nuntile din data de 14 mai 2011, (au fost 4 la numar pe aceasta data), primul popas a fost la Negresti - Vaslui. Pe partea video a fost Razvan, iar pe foto Alexandru si le-am dat tema pentru acasa sa-mi spuna impresiile lor despre nunta si asa o sa mai citez din foile lor. O sa incepem cu Alexandru, ca el e mai darnic in vorbe si mai organizat in relatare.

"Este sambata dimineata, ora 9. Sunt cu Razvan pe un drumul uitat de lume.. uitat pentru ca nu circula mai nimeni pe el (aduce mai mult a drum forestier). Nu credeam sa existe asa ceva, pentru ca el in "acte" e trecut european. Oricum, peisajul e superb.. si ai timp sa il admiri, mai ales cand mergi numai cu a1a si a 2a. Insa la intoarcere venim prin Vaslui, am hotarat!

Negresti, ora 10:30. "Foarte punctuali!", vorba mirelui.
Incepem cu cateva fotografii acasa la fiecare dintre tineri (Daniela si Gheorghita)


 si gasim multa buna dispozitie si oameni care "nu au voie sa fie suparati". "Sa fie de luni incolo daca vor!", directiva trasata de viitoarea soacra mare. Si asa a fost!

Alexandru: Sedinta foto a avut loc in parcul din Negresti, si s-au gasit idei creatoare, in ciuda posibilitatilor restranse de la fata locului. Noroc si de echipamentul din dotare: catuse si pistoale:)) si de Razvan care de abia astepta sa intre in paine. 

Razvan a avut rolul sa descrie personajele principale, adica pe Daniela si pe Gheorghita. "Mireasa - o tipa super ok, sociabila , ne-a ascultat ideile, a mai completat si ea cu idei proprii si zic eu, a iesit treaba buna."
Mirele a fost putin incordat la inceput, nu prea se simtea el in apele lui, mai avea de rezolvat multe pana diseara. Dar s-a "enervat"  Daniela si a pus piciorul in prag... :))
Gheorghita a fost mai putin cooperant pana in momentul cand am scos catusele si pistolul, deja incepeau sa-i placa sedinta foto.Alexandru: Pe la 16 am pornit spre starea civila. Amandoi au avut pregatit un DA hotarat si iata cum din cateva semnaturi, am si terminat! Asa de repede incat a ramas ceva mai mult timp liber pana la biserica, numai bine pentru alte fotografii.


 Si incet incet am ajuns la petrecere. Surprizele pentru invitati au constat in niste fotografii tip marturii, cu ei si mirii, pe care fiecare le primea atunci cand pleca acasa. Am testat o reactie la inceputul petrecerii chiar pe tinerii insuratei...
 Dansul mirilor a fost cu adevarat o surprinza nemaipomenita si rar intalnita la noi, un mix ce trece prin toate genurile muzicale. Furatul miresei a fost de-a dreptul hilar, locatia unde au furat mireasa a fost o discoteca din zona...unde.... nu era nimeni :)) si si-au facut de cap hotii. (Razvan)
Si cam aici aici punem punct cu primul 14 mai 2011, ca si concluzie a fost o nunta super cu oameni care stiu sa se distreze. Daniela & Gheorghita Ungureanu impreuna cu Ovidius Studio va saluta!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu